HASTANEMİZDE ORGAN BAĞIŞI STANDI KURULDU. Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2018

HASTANEMİZDE ORGAN BAĞIŞI STANDI KURULDU.

HASTANEMİZDE 3-9 KASIM ORGAN BAĞIŞI HAFTASI KAPSAMINDA ORGAN BAĞIŞI STANDI KURULDU.

Hastanemiz 12. Cadde Yerleşkesinde 3-9 Kasım ''Organ Bağışı Haftası'' çerçevesinde organ bağışına yönelik hasta, hasta yakınları ve personelimize yönelik organ bağışı standı kuruldu. Etkinlik kapsamında organ ve doku bağışı konusunda halkımızı bilinçlendirmek için bilgi verildi ve organ bağışında bulunmak isteyen vatandaşlarımıza kart tanzim edildi.
     Organ bağışı bir kişinin hayatta iken kendi iradesiyle; organlarının bir kısmını veya tamamını ölümünden sonra başkalarının tedavisi için kullanılmasına izin vermesidir. Akli dengesi yerinde olan ve 18 yaşını dolduran herkes organ bağışında bulunabilir.
    Tüm halkımızı organ bağışı konusunda bilgilendirmek için standımıza bekliyoruz. Saygı ile duyurulur.
 6f1efb0e-4daf-47a2-90d3-f7d14a038a27.jpg